MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Nie żyje Stanisław Pytlak, były piłkarz Lecha Poznań i jego oddany kibic

Nie żyje Stanisław Pytlak, były piłkarz Lecha Poznań i jego oddany kibic

Tomasz Mentzen: UE nie jest już tą organizacją, którą była, gdy do niej wstępowaliśmy

Tomasz Mentzen: UE nie jest już tą organizacją, którą była, gdy do niej wstępowaliśmy

Polecamy

7 najlepszych kąpielisk w Polsce. Poczujesz się jak na Mazurach!

7 najlepszych kąpielisk w Polsce. Poczujesz się jak na Mazurach!

Fryzjer, manicure, pedicure... Tak o swój wygląd dba najbardziej znany detektyw

Fryzjer, manicure, pedicure... Tak o swój wygląd dba najbardziej znany detektyw

Ta prosta sałatka to hit bułgarskich kurortów. Jest najlepsza na grilla i imprezy

Ta prosta sałatka to hit bułgarskich kurortów. Jest najlepsza na grilla i imprezy